Mørklægning også om vinteren

Mørklægning også om vinteren

Vores TravelBlind mørklægingsrejsegardin udspringer af vores egne behov, hvilket ofte er kendetegnet ved et godt og relevant produkt.

Og endnu engang blev vores lyssensitive lille familie bekræftet i, hvorfor vi netop har udviklet TravelBlind mørklægningsrejsegardin.

 

Vi var på en forlænget weekend i Seawest feriecenter, hvor alle soveværelser kun var udstyret med meget lyse plissegardiner, som det så ofte er tilfældet i feriehuse. Og selv her i de mørkere tider var vi lykkelige over, at vi havde vores TravelBlind med, for ud over helt lyse gardiner så lå alle soverum lige ud til de tændte gadelamper, som oplyste rummene. Det blev heldigvis ikke noget problem, for på få minutter var soverummene mørklagte med vores TravelBlind. 

Vi ved alle, at det ikke altid er nemt at putte børn fremmede steder, og slet ikke hvis det er lyst, og sanseindtrykkene er mange. TravelBlind er en hjælp for Jer forældre til at lette putningen, ved at skabe et mørkt rum uden mange nye sanseindtryk på bare få minutter. Sikre Jer en god nattesøvn for hele familien og fuldt opladte batterier dagen efter. 

 

TravelBlind er udviklet til at mørklægge et hvilket som helst rum, lige når du har brug for det. 

Det kan nemt tages med på farten og sættes op på få minutter, lige der hvor du har brug for det. 

 

Så selvom mørket har sænket sig over os, er det altid rart at have TravelBlind med på ferien.


 

oprettet d.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar